Logo Party Factory
Suna un consilier Switch to English
Acasă Catalog Contact

Petrece cu Televiziunea Elevilor si Party Factory

Party Factory alaturi de Televiziunea Elevilor va invita in fiecare sambata de la ora 10.30 - 12.00 sa petrecem impreuna. Activitatile pe care le organizam aduc buna dispozitie pentru toata lumea ! Iti poti invita si prieteni sa ia parte la aceasta experienta !

Ne vom distra intr-un decor deosebit  alaturi de personalul nostru specializat in entertainment .  Programarile se fac pe mail  office@partyfactory.ro cu cel putin o saptamana inainte , numarul locurilor fiind limitat ( max 20 copii ).

  Spatiul este dedicat tie!

Party Factory si Televiziunea Elevilor iti ofera reportaje in direct  alaturi calutul OBY si gainusa KIRI pe platformele televiziuneaelevilor.ro si romaniamultimedia.ro "Academiile virtuale" - , fotografii la minut in costumul dorit (ai posibilitatea de a alege dintre 10 000 de costume ) , ateliere SPECIALE unde copilul tau isi va face propriul magnetel de frigider sau propria masca , vom canta vom dansa iar cei mai timizi dintre copii vor avea la dispozitie un KIDS CORNER cu jocuri care sa ii ajute sa se relaxeze .