Logo Party Factory
Suna un consilier Switch to English
Acasă Catalog Contact

Închiriere mașini baloane de săpun

Baloanele de săpun sunt o încantare pentru copii! Ele reprezintă, totodată, un element nelipsit la botezuri, nunți, evenimente de firmă și nu numai, contribuind la un decor minunat pentru o petrecere de neuitat.

Mașina de baloane de săpun aduce un plus de veselie și distracție oricărei petreceri.

Soluția folosită este special concepută în acest scop, este netoxică și nu pătează (soluție specială Pustefix Germania). Aceasta se achiziționează separat, un litru de soluție specială ajungând pentru aproximativ 2 ore de funcționare continuă.

Mașina Bubble Monster este un aparat de mare capacitate, care aruncă un volum foarte mare de baloane până la 8-10 metri. Cu ajutorul display-ului electronic se poate regla viteza, intervalul în care produce baloane și durata pauzelor, în funcție de preferințe. Funcționeaza cu minim 4 litri de soluție specială și are un consum estimativ de 2 litri/ora.

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să apelați la un consultant Party Factory.

Închiriere mașină baloane de săpun

Mașina baloane profesională + trepied: 40 euro + TVA
Mașina Bubble Monster: 80 euro + TVA 

Mașină de fum

 

Mașina de fum

Mașina de fum poate oferi un efect deosebit la orice petrecere. Fie că este o petrecere pentru copii, un eveniment cu prietenii sau colegii, nuntă, botez, tăierea moțului, mașina de fum va crea, cu siguranță, o atmosferă deosebită pentru toți invitații.

Preț: 50 euro + TVA / eveniment (soluția necesară pentru o oră este inclusă în preț)

 

Mașina de zăpadăMașină de zăpadă

Mașina de zăpadă, nelipsită de la petrecerile de Crăciun, creează un efect deosebit. O recomandăm pentru momentul venirii lui Moș Crăciun, la evenimente în centre comerciale, evenimente corporatiste, petreceri pentru copii sau petrecerea de sfârșit de an a firmei dumneavoastră.

Preț: 50 euro + TVA / eveniment (soluția necesară pentru o oră este inclusă în preț)

 

Vă mai recomandăm și: Stand vată de zahăr, Popcorn, Fântână de ciocolată, Karaoke, Oglinzi de carnaval, Scenă, Tir sportivSpin art, Petreceri tematice, Saltea elastică, Jocuri gonflabile.

închiriere mașină de baloane de săpun, mașină de fum, mașină de zăpadă