Logo Party Factory
Suna un consilier Switch to English
Acasă Catalog Contact

Închiriere stand Spin Art

Nou! Spin Art!

Aparatul de care copiii nu se mai plictisesc!

Vă prezentăm o activitate amuzantă pentru copii și nu numai! Foarte cunoscut în America, Spin Art-ul combină distracția cu stimularea creativității copiilor. Datorită faptului că fiecare tablou creat este unic, în funcție de combinarea culorilor, copiii își fac o grămadă de tablouri de-a lungul petrecerii și tot nu se plictisesc. De asemenea, ei învață cum să obțină alte culori și nuanțe combinând culorile disponibile.

Cei mici își vor folosi imaginația, iar rezultatul va fi, cu siguranță, unul fantastic.

Fiecare tablou rezultat va fi unicat, reflectând personalitatea și culorile preferate ale "artistului". În plus, fiecare copil își va putea lua tabloul acasă, pentru a-i aminti de toată distracția de care a avut parte. Ulterior, tabloul poate fi chiar înrămat.

Pentru evenimente promoționale, tablourile pot fi personalizate cu sigla firmei sau cu un mesaj.

Prin închirierea acestui serviciu, veți beneficia de mașina specială "Magic Spin Art", de vopsea specială în șase culori vii, cartonașe speciale și o persoană care se va ocupa de stand.

Tarif: 100 euro + TVA / 2 ore 
Ore suplimentare: 30 euro + TVA / oră 

Rezervă acum Vezi galeria foto

 

Vă mai recomandăm și: Stand vată de zahăr, Popcorn, Fântână de ciocolată, Karaoke, Oglinzi de carnaval, Scenă, Tir sportivPetreceri tematice, Saltea elastică, Mașină baloane săpun, Jocuri gonflabile.

spin art