Logo Party Factory
Suna un consilier Switch to English
Acasă Catalog Contact

MC, prezentator, animatori

MC - maestrul de ceremonii

MC-ul nu are voie să lipsească de la petrecerile de orice fel: pentru copii, corporatiste, diverse evenimente în spații comerciale, evenimente speciale sau spectacole în aer liber.

MC-ul nostru este un actor profesionist, ce va întreține atmosfera pe toată perioada petrecerii, va participa activ la toate concursurile și se va asigura că programul stabilit va fi urmat întocmai.

 

Animatori petreceri copii

Alegerea personajelor și animatorilor este foarte importantă pentru petrecerea copilului tău!

Poveștile se schimbă de la an la an. Mai bine zis, preferințele copiilor pentru personaje se schimbă, fiecare simbolizând o etapă pe care cel mic o parcurge. Party Factory îți poate trimite la petrecere oricare dintre personajele la care ai visat vreodată. De la cele mai colorate personaje pentru cei mici, Mickey și Minnie, Tinkerbell și Peter Pan, Prințesele Disney, prinți sau mușchetari, până la cele mai trăznite personaje: Shrek și Fiona, Donald, Scooby Doo și Daphne, personaje de film și multe alte personaje îndrăgite de cei mici.

Pentru perioada Crăciunului, îți propunem cele mai frumoase personaje pentru evenimentul tău: Crăiasa Zăpezii, reni, elfi, spiriduși, omul de zăpadă, crăciunițe, pitici, soldăței și, firește, nelipsitul Moș Crăciun.

Pentru oferta detaliată, apelează la un consultant Party Factory.

Vezi galeria foto

MC, prezentator, animatori

 

Vă mai recomandăm și: Stand vată de zahăr, Popcorn, Fântână de ciocolată, Karaoke, Oglinzi de carnaval, Scenă, Tir sportivSpin art, Petreceri tematice, Saltea elastică, Mașină baloane săpun, Jocuri gonflabile.

MC, maestru de ceremonii, prezentator, animatori petreceri, personaje petrecere