Logo Party Factory
Suna un consilier Switch to English
Acasă Catalog Contact

Haloweenul este sărbătoarea în care orice se poate întâmpla!

Party Factory vă propune programe speciale și decorațiuni somptuoase care vor întregi atmosfera de Halloween a spațiului dumneavoastră.

Atât copiii, cât și adulții se vor bucura de "Casa bântuită", de dovleci gigantici, de scheleți în mărime naturală, baloți de paie, pânze de păianjen, pietre funerare, lilieci și multe altele.

Copiii se vor distra la atelierul vrăjitoarei, vor mânca popcorn și vată de zahăr și vor lua parte la diverse activități de Halloween: sculptură în dovleci, realizare de magneți de frigider cu tematică de Halloween, tablouri la cea mai grozavă mașinărie de pictat sau mâini de ceară - o activitate nouă în România. Nu vor lipsi nici oglinzile de carnaval, scena, sonorizarea, luminile, studioul de fotografii la minut, parada costumelor de Halloween, parada dovlecilor, concursul de sperieturi și multe alte surprize pe care le-am pregătit special pentru acest eveniment.

Ne bazăm pe concepte originale, echipamente profesionale și persoane cu pregătire în acest domeniu. Evenimentele organizate de Party Factory de-a lungul anilor, în hipermarket-urile Carrefour, Cora, Mr. Bricolage, City Mall, Jolie Ville, G’market, București Mall, Plaza Mall, Afi Palace Cotroceni, Domino Plaza, Promeda Mall Brăila sau Palas Iași au avut un real succes de fiecare dată.

Pentru oferta detaliată, apelează la un consultant Party Factory.

Vezi galeria foto

 

Aflați mai multe despre: Stand vată de zahăr, Popcorn, Fântână de ciocolată, Karaoke, Oglinzi de carnaval, Scenă, Tir sportivSpin art, Petreceri tematice, Saltea elastică, Mașină baloane săpun, Jocuri gonflabile.

Halloween, petrecere Halloween, costume Halloween, dovleci Halloween