Logo Party Factory
Suna un consilier Switch to English
Acasă Catalog Contact

Nu ratați întâlnirea cu Iepurașul!

Petreceri de PaștePaștele este o sărbătoare foarte importantă pe care nu o putem trece cu vederea. Astfel, companiile organizează petreceri cu familiile angajaților, grădinițele fac serbări, iar în toate centrele comerciale se organizează tot felul de activități de divertisment pentru mici și mari deopotrivă.

Party Factory vă oferă magie, teatru, jocuri distractive, echipamente profesionale, stand mâini de cearăstand Spin Art, cart special vată de zahăr cu diferite arome și culori, cart special popcorn, air-hockey, saltea elastică, jocuri gonflabile, scenă, lumini și multe, multe altele. 

La atelierul de creație, cei mici vor picta figurine cu personajele preferate, ouă de Paște și iepurași din polistiren, magneți de frigider și cutiuțe Kraft. Nu lipsesc nici accesoriile: pene de diverse culori și texturi, mărgele, flori și steluțe din sisal, glittere, adezivi speciali netoxici, culori analergice, pasmanterii etc. 

Divertisment: MC actor, DJ profesionist, animatori profesioniști cu costume de excepție, mascote, atelier make-up cu stand special, atelier figurine modelabile, atelier confecționare obiecte hand-made și multe alte surprize pe care le-am pregătit cu mult drag!

Ne bazăm pe concepte originale, echipamente profesionale și persoane cu pregătire în acest domeniu. Evenimentele organizate de Party Factory de-a lungul anilor, în Carrefour, Cora, Mr. Bricolage, City Mall, Jolie Ville, G’market, București Mall, Plaza Mall, Afi Palace Cotroceni, Domino Plaza, Promeda Mall Brăila sau Palas Iași au avut un real succes de fiecare dată.

Pentru oferta detaliată, apelează la un consultant Party Factory.

Vezi galeria foto

 

Nou! Studio foto mobil 

Decoruri tematice, scenografie, costume de carnaval, fotograf profesionist, echipament foto, lumini de studio și minilaborator profesional Hiti pentru fotografii pe loc.

Un concept atractiv pentru petreceri de firmă și centre comerciale. Toți invitații vor pleca acasă cu o fotografie de studio ce-i imortalizează costumați, într-un decor nemaipomenit. Fotografiile pot fi personalizate după preferințe.

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să apelați la un consultant Party Factory.

 

Aflați mai multe despre: Stand vată de zahăr, Popcorn, Fântână de ciocolată, Karaoke, Oglinzi de carnaval, Scenă, Tir sportivSpin art, Petreceri tematice, Saltea elastică, Mașină baloane săpun, Jocuri gonflabile.

petreceri companii, petrecere de Paște, Iepurașul