Petreceri copii

Copiii între 4 și 9 ani sunt mai mari și au deja o idee clară despre ce vor să facă de ziua lor. La aceste varste, petrecerile trebuie să fie pline de energie și super distractive. În această perioadă, copiii pun mare accent pe abilitățile fizice.

Activități precum jocurile strategice, jocurile pe echipe, competițiile și multe altele sunt motiv de laudă în grupul lor.

Și pentru că e firesc să crească și pretențiile o dată cu vârsta, noi suntem aici pregătiți și „înarmați” cu cele mai potrivite jocuri, concursuri și divertisment pentru distracția lor.

Lucrăm cu actori pentru divertisment, artiști care își iubesc meseria, pregătiți în lucrul cu copiii.

Sunt variante multiple pe care le propunem pentru aceste vârste: petrecere Minioni, petrecere cowboy, petrecere pisoi în pijamale, petrecere Vampirina, petrecere prinți și prințese, petrecere Clubul lui Mickey, Spectacol de magie și multe altele.

 

 

 

Petreceri pentru copii între 10 și 13 ani

Care sunt ingredientele unei petreceri reușite pentru copiii mai mari, adolescenți? Toți părinții care vor să-și sărbătorească copilul se întreabă acest lucru. Copiii nu mai sunt mici, nu mai este cazul de bile și saltele.

Ce facem cu ei, cum le putem trezi interesul, unde să-i sărbătorim?

O dată cu creșterea copiilor, din fericire, crește și nivelul înțelegerii și inteligenței lor. Și pentru că e firesc să crească și pretențiile o dată cu vârsta, noi suntem aici pregătiți și „înarmați” cu cele mai potrivite jocuri, concursuri și divertisment pentru distracția lor.

Petrecerile pentru adolescenți nu ar fi complete fără Disco Party!

Îți punem la dispoziție sonorizare profesională, DJ, lumini, lasere, mașină de fum, entertaineri actori, echipamente foarte atractive, unice în România. Printre acestea se numără: stand mobil mâini de ceară, buzzer game, tatoo bar, cash box, karaoke, MC, tir sportiv, beauty bar, studio foto, cow milking contest și multe altele.

 

 

 

Petreceri în pijamale

Încă o noutate în România, petrecerea în pijamale este răspândită cel mai mult în rândul fetițelor, fiind o modalitate foarte bună de a petrece timpul liber, în weekend sau în vacanță, cu prietenele vechi sau noi.

Daca ai vrea să pui la cale o petrecere în pijamale, îți prezentăm câteva idei și sfaturi despre jocuri, teme și activități potrivite în cadrul acesteia.

Acestea sunt populare printre copiii cu vârste între 8 și 14 ani. Copiii mai mici vor avea probabil prieteni care nu sunt gata să-și petreacă noaptea departe de casă.

Propunem sa vorbești din timp cu părinții fetițelor invitate, ca să le lase să înnopteze la tine acasă, astfel încât petrecerea să poată începe puțin mai târziu. Asigură-te că ai datele de contact ale părinților și că îi poți chema la orice oră. Dacă e cazul, înainte de a apela părinții, încearcă să îi risipești temerile și să îi demonstrezi ca va dormi bine și că dimineață va mai avea parte de o porție de distracție. Dacă petrecerea nu include și somnul, invitații pot pleca acasă în jurul orei de culcare.

Noi ne vom ocupa de distracția fetițelor, decorarea spațiului, închirierea cortulețelor cu leduri și salteluțe.