Petreceri în pijamale

Încă o noutate în România, petrecerea în pijamale este răspândită cel mai mult în rândul fetițelor, fiind o modalitate foarte bună de a petrece timpul liber, în weekend sau în vacanță, cu prietenele vechi sau noi.

Daca ai vrea să pui la cale o petrecere în pijamale, îți prezentăm câteva idei și sfaturi despre jocuri, teme și activități potrivite în cadrul acesteia.

Acestea sunt populare printre copiii cu vârste între 8 și 14 ani. Copiii mai mici vor avea probabil prieteni care nu sunt gata să-și petreacă noaptea departe de casă.

Propunem sa vorbești din timp cu părinții fetițelor invitate, ca să le lase să înnopteze la tine acasă, astfel încât petrecerea să poată începe puțin mai târziu. Asigură-te că ai datele de contact ale părinților și că îi poți chema la orice oră. Dacă e cazul, înainte de a apela părinții, încearcă să îi risipești temerile și să îi demonstrezi ca va dormi bine și că dimineață va mai avea parte de o porție de distracție. Dacă petrecerea nu include și somnul, invitații pot pleca acasă în jurul orei de culcare.

Noi ne vom ocupa de distracția fetițelor, decorarea spațiului, închirierea cortulețelor cu leduri și salteluțe.

 

Produse